Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Πέτρας

RAW_7921-Edit-6wΗ ωραιότερη και πιο άρτια συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή που πέρασε στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη!

Μια συναυλία-γιορτή, μια βραδιά που κύλησε σαν όνειρο, μία παράσταση υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής παραγωγής, που ενθουσίασε και συγκίνησε τους χιλιάδες φίλους που είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, στην κορυφαία συναυλιακή βραδιά της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Στο κατάμεστο και πανέμορφο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, η Νατάσσα Μποφίλιου στην καλύτερη στιγμή της, μάγεψε το κοινό σε μια εμφάνιση γεμάτη πάθος, ενέργεια, παλμό και δύναμη και το κοινό ανταπέδωσε σε μία αμφίδρομη ιερουργία, από εκείνες που καταγράφονται ως συλλεκτικές στα συναυλιακά χρονικά.

Με τεχνολογικό εξοπλισμό σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα, με άψογη ποιότητα ήχου, συναρπαστικούς φωτισμούς και μία υπερσύγχρονη γιγαντοοθόνη που μετέφερε με επιτόπια σκηνοθεσία τη δράση της σκηνής και στον πιο απομακρυσμένο θεατή, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της απέδειξαν πως ξέρουν να τοποθετούν τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά στις παραστάσεις τους, με απόλυτο σεβασμό σε όλους μαζί αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους χιλιάδες φίλους τους που ακολούθησαν συγκινητικά την ΒΑΒΕΛ τους και στην Πετρούπολη.

Τα τραγούδια της ΒΑΒΕΛ, του νέου άλμπουμ της Νατάσσας, του Θέμη και του Γεράσιμου, έδειξαν πως ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ καθώς το κοινό τα τραγουδούσε δυνατά μαζί με την ερμηνεύτρια σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, μαζί βέβαια με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πιο αγαπημένης και ουσιαστικής τριάδας του νέου ελληνικού τραγουδιού.
RAW_7890-Pano-2w
Σε μία από τις πιο τρυφερές και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς και η συνεύρεση για πρώτη φορά επί σκηνής της Νατάσσας Μποφίλιου με τον πατέρα της Νίκο, που τη συνόδευσε με την κιθάρα και την ερμηνεία του σε ένα τραγούδι. Αλλά και η συνάντηση της με το συνθέτη της πρώτης της επιτυχίας, τον Κωστή Τσίρκα στο τραγούδι «Ασπιρίνη».

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη η Νατάσσα Μποφίλιου επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά για ποιο λόγο είναι η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της και γιατί το κοινό της αυξάνεται συνεχώς.
Και μαζί με τον  Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, αλλά και όλους τους συνεργάτες τους που έδωσαν κάτι από την ψυχή τους για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς, υπόσχονται πως θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και αγάπη στη μουσική και στους φίλους τους και στο μέλλον.

DJI_0164-2w

X