50 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος

ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ
nikolopoulos photo 2014ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

9 & 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με δύο μεγάλες, γιορτινές βραδιές, αντάξιες της προσφοράς του στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι γιόρτασε ο Χρήστος Νικολόπουλος τα 50 χρόνια αδιάλειπτης και απολύτως επιτυχημένης παρουσίας του στη μουσική, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Δύο θριαμβευτικές, sold out παραστάσεις, με τη συμμετοχή κορυφαίων συντελεστών που ήρθαν για να τιμήσουν τον σημαντικότερο σύγχρονο λαϊκό συνθέτη σε ένα κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, με πλήθος κόσμου να αγνοεί την έντονη κακοκαιρία και να συρρέει για να απολαύσει αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικής μουσικής. Τραγούδια που ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα, με τη συνοδεία μίας εξαιρετικής, πολυμελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών, ενθουσιάζοντας το κοινό.

mma1 (1)Έκπληξη κάθε βραδιάς η συμμετοχή της εντυπωσιακής μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και νέων μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου του Ίλιον.
Ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε τη σκηνοθεσία προσθέτοντας με τις χορογραφίες του σε μία έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακή παράσταση ενώ τα σκηνικά επιμελήθηκε η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου.

Ανάμεσα στο κοινό και πολλοί επώνυμοι από το χώρο της τέχνης, της πολιτικής, της δημοσιογραφίας κ.α. που ήρθαν για να απολαύσουν τις αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, σε ένα χορταστικό τρίωρης διάρκειας πρόγραμμα.
Οι συναυλίες διοργανώθηκαν με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού BHMA FM 99.5 και διοργανώτρια εταιρία την Prospero

X