Δυνατό finale της καλοκαιρινής περιοδείας στο κατάμεστο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ

Natassa_katrak_0743-Edit-3

Με μία ενθουσιώδη, συγκινητική και παθιασμένη συναυλία ολοκλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου την Παρασκευή που πέρασε την καλοκαιρινή της περιοδεία για το 2015.
Στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο όμορφα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της χάρισαν στους χιλιάδες φίλους τους που βρέθηκαν εκεί ένα από τα πιο δυνατά τους live, γράφοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον επίλογο σε μία απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία!
Με συμπυκνωμένες τις μνήμες, τις εμπειρίες και την ζεστασιά της επαφής με τους ανθρώπους και τους τόπους που επισκέφθηκαν αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και οι μουσικοί που τους συνόδευαν έκλεισαν με τρόπο καθηλωτικό έναν ακόμη κύκλο ζωντανών εμφανίσεων, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι του 2015 με μία βραδιά που όποιος βρέθηκε εκεί θα τη θυμάται.
Όλα τα αγαπημένα τραγούδια της πιο δυναμικής και ουσιαστικής τριάδας της νέας ελληνικής μουσικής ήταν εκεί, σε ένα σφιχτοδεμένο πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό, ένα “ευχαριστήριο” πρόγραμμα για όλες τις όμορφες και δυνατές στιγμές που περιείχε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι..
Και όπως λέει και η ίδια η Νατάσσα στην επίσημη σελίδα της στο facebook:Natassa_katrak_0261-Edit-3
“Αγαπημένοι μου,
νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω βαθιά για το απίθανο φως και τη δύναμη που μας πετάξατε στη σκηνή, αλλά και γι’ αυτό το παράξενο καλοκαίρι, συνολικά. Όπου κι αν ήρθαμε στην Ελλάδα και την Κύπρο ήσασταν εκεί με ενέργεια, με γλύκα, έτοιμοι να αφεθείτε στη μουσική απλά και όμορφα, ανοιχτοί και γενναιόδωροι. Παρ’ όλη την αναστάτωση και τη ροή των γεγονότων, καταφέρατε να με αποσπάσετε από το σκοτάδι και να με κάνετε να περάσω την ομορφότερη ίσως περιοδεία των τελευταίων 10 χρόνων. Είναι τιμή μας να έχουμε αυτό το κοινό και σας υπόσχομαι να προσπαθούμε πάντα να σας δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρόσω ολοταχώς στα επόμενα με τη φόρα της πραγματικής επιτυχίας που είναι μόνο αυτή η αγάπη.”
Τα επόμενά σχέδια της Νατάσσας, του Θέμη και του Γεράσιμου περιλαμβάνουν την προετοιμασία ενός καινούριου album και εμφανίσεις που θα το συνοδεύουν.

X