Natassa Bofiliou @ Koko (London)

Video:Natassa Bofiliou @ Koko (London)

 

MIA AKOMH ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

24/10/2016: London, “KOKO” (Camden Town)IMG_5616-1w

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της επέστρεψαν στο Λονδίνο και χάρισαν μία ακόμη μαγική βραδιά στους Έλληνες, Κύπριους και Άγγλους φίλους τους που γέμισαν το ιστορικό club KOKO, για να παρακολουθήσουν μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες σε μία συναρπαστική συναυλία.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό του Λονδίνου τα νέα τραγούδια της ΒΑΒΕΛ, αλλά και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους καθώς και ειδικά διασκευασμένα αγγλόφωνα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, σε μία παράσταση που ενθουσίασε το κοινό που είχε από νωρίς σχηματίσει ουρά έξω από το ΚΟΚΟ, για να γεμίσει στη συνέχεια και τα τρία επίπεδα του κομψού, επιβλητικού και ιδιαιτέρως σημαντικού πολιτιστικού χώρου της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η παράσταση, η οποία διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες, ξεκίνησε στις 19:30 με τον Ελληνο-ιορδανό δημιουργό ηλεκτρονικής μουσικής Tareq, ο οποίος στις 20:30 παραχώρησε τη σκηνή στην εντυπωσιακή Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία πραγματοποίησε μία παθιασμένη συναυλία, υπενθυμίζοντας για μία ακόμη φορά στους θαυμαστές της στην Αγγλία, για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.

IMG_5506-1-1w

 

Και όπως αναφέρει η ίδια η Νατάσσα στο ευχαριστήριο μήνυμά της στα social media:
« Ήταν τεράστια η τιμή να βρεθούμε σε αυτό το ιστορικό μέρος που έχουν παίξει καλλιτέχνες που μας έχουν εμπνεύσει και μας έχουν χαρίσει ατελείωτες στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης!
Βέβαια, αν δεν ήταν γεμάτο το KOKO από την αγάπη και την ενέργειά σας, όλη αυτή η χαρά θα έμενε απλώς ένα όνειρο. Εσείς το κάνετε πραγματικότητα και σας ευχαριστούμε βαθιά γι’αυτό!»

Φωτογραφίες: Αρετή Αναστασιάδου

 

 

video director: Θανάσης Χαβαλές/ editing: Aesopia Media Productions

X