Νατάσσα Μποφίλιου • “Ελληνικά Διάφορα”

Η παράσταση που γοήτευσε το κοινό της Αθήνας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, ταξιδεύει τον Απρίλιο σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο.

Για τρία Σάββατα, στις 6 , 13 και 20 Απριλίου, στην Αποθήκη του Μύλου. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας προστίθεται μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στον Μύλο την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Απριλίου, στη μουσική σκηνή “RED” στη Λευκωσία


ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ «ΣΠΙΤΙΚΗ» ΓΙΟΡΤΗ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ
Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ!
«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ»
Μία παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Εαυγγελάτου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 & ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
#EllinikaDiafora
Με μία μεγάλη γιορτή στο «σαλόνι του σπιτιού τους» υποδέχτηκαν για πρώτη φορά την προηγούμενη Παρασκευή και το Σάββατο τους φίλους τους στη νέα τους παράσταση η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Στη σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικού Κρεμλίνου στον Πειραιά στήθηκε ένα διονυσιακό, παρεϊστικο γλέντι με σπιτική ζεστασιά, καναπέδες, βινύλια, φωτογραφίες, κέφι, νοσταλγία, συγκίνηση αλλά και αλησμόνητα τραγούδια. Ένα γλέντι από εκείνα που δύσκολα θα ξεχάσεις αν ήσουν εκεί και που σίγουρα θα θυμούνται για πολύ καιρό οι εκατοντάδες φίλοι της αγαπημένης τριάδας που πλημμύρησαν και τις δύο βραδιές το Κρεμλίνο, καθιστώντας sold out και τις δύο βραδιές της πρεμιέρας.

Στο ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό που αντικατόπτριζε την οικειότητα ενός σπιτικού σαλονιού, η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος έγιναν οι ιδανικοί οικοδεσπότες και άνοιξαν γενναιόδωρα την πόρτα τους για να φιλοξενήσουν τους μουσικούς, τους φίλους τους και τη μεγάλη παρέα του κοινού. Και από αυτή την ανοιχτή πόρτα πέρασαν ακόμη παλιά καλοκαίρια, αγαπημένοι φίλοι, χαμένοι έρωτες, κερδισμένα πάθη, οικογενειακές γιορτές, ραδιόφωνα που έπαιζαν όπως τότε, τηλεοπτικές σειρές και ολόκληρη η νοσταλγία μιας εποχής που μας καθόρισε.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, σαγηνευτική και οικεία, έδωσε μία σειρά από μεγάλες ερμηνείες σε πολύ αγαπημένα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα – φόρο τιμής στους δημιουργούς και τους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας, από τους πιο τρυφερούς δίσκους των ‘80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ‘90, μέχρι το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι αλλά και τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του ’60.
Το καινούργιο μεγάλο στοίχημα που έβαλε η αγαπημένη τριάδα και η τολμηρή τους απόφαση να πάρουν για πρώτη φορά μια μικρή απόσταση από το προσωπικό τους ρεπερτόριό και να επιστρέψουν στην εποχή της πιο αθώας επαφής τους με τη μουσική, όχι μόνο πέτυχε αλλά απέδειξε και πως η σχέση τους με το κοινό είναι μια σχέση βαθιάς ειλικρίνειας και αγάπης. Γι’ αυτό και το «σαλόνι» τους ήταν έτοιμο να υποδεχτεί όχι μόνον όποιο από τους φίλους τους ήθελε να παρευρεθεί στη σκηνή αλλά και τραγούδια ετερόκλητα που όμως συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα.

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος σας περιμένουν στη γιορτή τους στο Κρεμλίνο του Πειραιά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!


NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ «Ελληνικά διάφορα»
Μιά παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ στο ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ανανεωμένο ΚΡΕΜΛΙΝΟ του Πειραιά

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, μετά την επιτυχία του εντυπωσιακού και κοσμοπολίτικου ΜΠΕΛ ΡΕΒ, παρουσιάζουν μια ολοκαίνουργια ιδιαίτερη παράσταση – πρόταση στο νέο, οικείο και ατμοσφαιρικό χώρο της μουσικής σκηνής ΚΡΕΜΛΙΝΟ, που διανύει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στη βιομηχανική περιοχή του Πειραιά

Οι ίδιοι περιγράφουν τη νέα τους παράσταση-πρόταση ως εξής:

«Ελληνικά διάφορα… έτσι απλά – όπως τότε: γραμμένα καλλιγραφικά με στυλό διαρκείας στη ράχη μιας κασέτας, στολισμένης με αυτοκόλλητα άστρα και καρδιές… πότε αντιγραμμένα από το ραδιόφωνο, πότε χαρισμένα, πότε αγορασμένα με το χαρτζιλίκι ενός μήνα… υπογραμμισμένα κι αφιερωμένα ειδικά, για μεταμεσονύκτιες μοναχικές ακροάσεις ή κοινωνικές συναναστροφές με αγαπημένους. Μετά από χρόνια, και βουτώντας στη δημιουργία ενός νέου κύκλου τραγουδιών, νιώσαμε την ανάγκη να πάρουμε μια μικρή απόσταση από το προσωπικό μας ρεπερτόριό, να επιστρέψουμε στην εποχή της πιο αθώας σχέσης μας με τη μουσική και να θυμηθούμε όλα τα τραγούδια – σταθμούς που μας διαμόρφωσαν.
Εκπλήσσοντας λοιπόν ακόμα κι εμάς τους ίδιους, φτιάξαμε ένα πρόγραμμα – φόρο τιμής στους δημιουργούς και τους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας που μας έμαθαν να αγαπάμε τη μουσική και τους ανθρώπους της. Από το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι έως τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του ‘60 και από τους πιο τρυφερούς δίσκους των ‘80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ‘90, βάλαμε στο τραπέζι τραγούδια ετερόκλητα που συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα.
Αυτή η σειρά παραστάσεων – σαν μια ζεστή βραδιά στο σαλόνι του σπιτιού μας – έχει ένα στόχο: να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε και να το τραγουδήσουμε παρέα.»

Νατάσσα – Θέμης – Γεράσιμος


Εισιτήρια : bit.ly/EllinikaDiaforaKremlino


Info:
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ «Ελληνικά διάφορα»

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
 Από την Παρασκευή 22/2 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για 10 παραστάσεις
 Ώρα έναρξης : 22.00
 Οι πόρτες ανοίγουν : 21.00

ΤΙΜΕΣ:
 15 ευρώ με ποτό στο bar ( όρθιοι)
 Α΄ ΖΩΝΗ:
 35 ευρώ σε τραπέζι ( καθήμενοι) ελάχιστη κατανάλωση δύο ποτά ανά άτομο
 ή 70 ευρώ φιάλη κρασί (κομπλέ) για δύο άτομα
 ή 140 ευρώ φιάλη αλκοόλ ( κομπλέ) για τέσσερα άτομα
 Β’ ΖΩΝΗ
 25 ευρώ σε τραπέζι ( καθήμενοι) με ελάχιστη κατανάλωση ένα ποτό ανά άτομο
 ή 60 ευρώ φιάλη κρασί (κομπλέ) για δύο άτομα
 ή 120 ευρώ φιάλη αλκοόλ (κομπλέ) για τέσσερα άτομα

Προπώληση:
 viva.gr, 210 4100010

ΚΡΕΜΛΙΝΟ:
Χαϊδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
Τηλ. 210 4100010
https://maps.app.goo.gl/EWrV2
Πρόσβαση
Ηλεκτρικός & Προαστιακός : Αφετηρία/Στάση Πειραιά
Λεωφορείο : 500, 040 (στάση Καραϊσκάκη) - 24 ώρες
Άνετο parking

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ 
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ 
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ : ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜOYΣΙΚΟΙ: 
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο 
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ κοντραμπάσο 
ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ κιθάρες 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ πνευστά 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ 
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΗΣ 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 
VIDEO-ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΝΗΣ 
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ : ΝΟΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΑΣΑ ΧΑΡΑΡΑ 
ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΣΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ 
DIGITAL MEDIA AGENCY: “HUME & MARGIE”, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΛΥΚΗ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΧΑΡΑ ΜΑΓΑΛΙΟΥ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : ΕΦΗ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ 
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ: ΜΑΓΔΑ ΓΩΓΟΥΒΙΤΗ
X