Δημήτρης Κόψης “Πρώτη live παρουσίαση – showcase”

Ο νέος ερμηνευτής και δημιουργός Δημήτρης Κόψης σας προσκαλεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Σταυρό του Νότου Plus, στην πρώτη παρουσίαση της φωνής και του μουσικού του κόσμου. Αντλώντας υλικό από τα all time classics της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και από τραγούδια Ελλήνων δημιουργών που αγαπά, με post romantic ύφος, συγκίνηση και λαμπερή ηχητική ατμόσφαιρα, ο 19χρονος Δημήτρης Κόψης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό showcase το ταλέντο του στη μουσική, την αγάπη του για αυτήν και την δική του προσωπική συγκίνηση.Μία ιδιαίτερη live παρουσίαση τραγουδιών που αγαπά, η οποία θα περιλαμβάνει και τα δικά του καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 αγγλόφωνα digital singles και ετοιμάζει και ολοκαίνουργιο, με ελληνικό στίχο.Με τον ενθουσιασμό, τη φρεσκάδα της ηλικίας του, τα ακούσματα, το στυλ και τη δεξιότητά του, ο Δημήτρης Κόψης επιδιώκει να σας παρασύρει στον κόσμο μίας νέας, τρυφερής αλλά και δυναμικής φωνής, με εύρος και ταυτότητα, που αξίζει να αποκτήσει τη δική της θέση στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα.
Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Σταυρό του Νότου Plus, σε ένα χαλαρό early cocktail μετά μουσικής και σε μία βραδιά με crooning αποχρώσεις που θα είναι φτιαγμένη από φίλους για φίλους, ο Δημήτρης Κόψης και μια υπέροχη ομάδα μουσικών και συντελεστών, σας περιμένουν με ανυπομονησία!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Αντώνης Παλαμάρης: πλήκτρα – ενορχηστρώσεις
Ελένη Ποζαντζίδου: φωνητικά
Τόλης Γούλας: τύμπανα
Πέτρος Βασιλειάδης: μπάσο
Αλέξανδρος Δερμάνης: κιθάρα

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Οργάνωση παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : PROSPERO, www.prospero.com.gr

INFO:
ΤΡΙΤΗ 11/12, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος,
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ : 8€ (με μπύρα ή κρασί)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Prospero, τηλ: 210 7258901


Ο Δημήτρης Κόψης έχει κυκλοφορήσει τα digital singles “LUNATIC” και “SELVES”
Το καλοκαίρι του 2018 άνοιξε δύο κεντρικές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου. Συμμετείχε στην Ταράτσα του Φοίβου, στο Athens Pride 2018 και στη συναυλία της Angelika Dusk στον Κήπο του Μεγάρου

 

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, πριν καν ενηλικιωθεί, μας συστήθηκε με μία adult μπαλάντα που κινείται στην εναλλακτική pop-rock σκηνή. Το πρώτο του single με τίτλο “LUNATIC” στο οποίο έγραψε τους στίχους, τη μουσική και το ερμηνεύει ο ίδιος, εκφράζει μέσα από το δικό του πρίσμα τον έρωτα. Παρακολουθώντας και θαυμάζοντας σπουδαία ονόματα της διεθνούς και της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Δημήτρης Κόψης συνθέτει pop-ballads έχοντας επιρροές από δημιουργούς όπως ο Εd Sheeran, η Adele, η Sia, o Shawn Mendes.


 

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του debut single “Lunatic” που άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, ο νέος δημιουργός κυκλοφόρησε το δεύτερο digital single του με τίτλο “Selves”, στο οποίο υπογράφει ξανά τους στίχους και τη μουσική. Το Selves είναι ένα δυναμικό, up tempo κομμάτι, γεμάτο live ενέργεια και ρυθμό. Παρά το φως της μελωδίας και τη χαρούμενη, ρυθμική του διάθεση, το περιεχόμενο των στίχων εμπνέεται και εστιάζει σε ένα σημαντικό θέμα, αυτό της προσωπικής ελευθερίας και ολοκλήρωσης.

“We have the world of tonight though
We’ve got ourselves completed
Now that I watch you from above
Striking down the hope of freedom
I am the king of my world now
Felt like a twisted ending
I’m so far from my home now
Why my love’s still beating?”

X