Δήμητρα Γαλάνη-Συνεχίζει στο Gazarte

Η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει τις μελωδικές βραδιές στο Main Stage του «gazarte» για λίγες παραστάσεις ακόμη, τις Δευτέρες 3, 24 Απριλίου και 8 Mαΐου.

Οι Δευτέρες του Μαρτίου γέμισαν από κόσμο, μουσικές και τραγούδια και επέβαλαν την παράταση λίγο πριν και μετά το Πάσχα. Δυόμιση ώρες παράστασης, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα είτε γράφοντας τη μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Με τη μαγική φωνή της να χρωματίζει κάθε στίχο και να αφηγείται τις πιο μεγάλες μας επιθυμίες, τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Καλεσμένος της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους «Minor Project» και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ «Το Βαλς Των Χαμένων Μετά» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη. Δύο διαφορετικές φωνές «παντρεύονται» ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σαν να είναι «ένα» και κάπως έτσι θα ενωθούν για πρώτη φορά και στη σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.
Ανάμεσα σ’ αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Τις Δευτέρες 3, 24 Απριλίου και 8 Mαΐου η Δήμητρα Γαλάνη στο επιστρέφει στο «gazarte» για τρεις ακόμα μελωδικές βραδιές για όσους αγαπούν τα «Βαλς Των Χαμένων Μετά».

Ώρα Έναρξης: 20:45
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 27€ | Όρθιοι: 10€
Ταμείο: A ζώνη: 36€ | Β ζώνη: 30€ | Όρθιοι: 13€
Προπώληση εισητηρίων: viva.gr, 11876, Public, SevenSports, Reload, MediaMarkt,Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

X