Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique στη Σφίγγα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique μας προσκαλούν να περάσουμε μαζί τον καινούριο χειμώνα, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στη μουσική σκηνή «Σφίγγα»! Από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique θα στήνουν στη σκηνή της Σφίγγας μια συναρπαστική μουσική γιορτή, γεμάτη από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, παρουσιασμένα με αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο αλλά και καθηλωτικές ερμηνείες. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των boğaz που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, όλα θα βρουν το χώρο τους στη μυστηριώδη Σφίγγα που μας έρχεται από τα παλιά…

Μία ζεστή, οικεία μουσική σκηνή που φιλοδοξεί αυτό το χειμώνα να γίνει το στέκι όσων αγαπούν το ελληνικό τραγούδι που μας συγκίνησε και μας καθόρισε.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στήνουν το δικό τους post πάλκο φέτος στο κέντρο της πόλης και σας προσκαλούν σε μία συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boğaz Musique:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μπαγλαμά
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Αποστόλης Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά
Χάρης Κελλάρης – μπάσο
Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

 

 

 

Μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 

Ελένη Τσαλιγοπούλου @ Σφίγγα (3) 2 & 3/12: Μία συναρπαστική πρεμιέρα στη “Σφίγγα”!

Με δύο συναρπαστικές παραστάσεις ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique, στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στο κέντρο της Αθήνας.
Με ένα παθιασμένο, σαγηνευτικό πρόγραμμα και με σαρωτική σκηνική παρουσία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί συνεργάτες της ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε και τις δύο βραδιές την ανανεωμένη Σφίγγα, αλλά και τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που τους ακολούθησαν στην πρεμιέρα τους, μία πρεμιέρα που κατά κοινή ομολογία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Με ευφυή περάσματα από τις μεγάλες της επιτυχίες σε κρυφά και πολυαγαπημένα τραγούδια της αλλά και σε απρόσμενες επιλογές σημαντικών δημιουργών, με σπουδαία τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό αλλά και στιγμιότυπα από το επερχόμενο άλμπουμ της που δοκιμάζονται πρώτη φορά στη σκηνή της Σφίγγας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique φέτος συναρπάζουν και καθηλώνουν. Άλλωστε ο μοναδικός τρόπος που έχει η Ελένη στις ζωντανές της εμφανίσεις, οι μαγικές ερμηνείες της, η σπουδαία μπάντα των bogaz που μεταμορφώνει κυριολεκτικά τα τραγούδια με εμπνευσμένες, αριστοτεχνικές και ηλεκτρισμένες ενορχηστρώσεις αλλά και η υποδειγματική δομή του προγράμματος, υπόσχεται έναν από τους πιο ενδιαφέροντες μουσικά χειμώνες στο κέντρο της πόλης.

 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ξεκίνησαν θεαματικά και σας προσκαλούν αυτό το χειμώνα σε μία λυτρωτική μουσική εμπειρία στη ζεστή και οικεία Σφίγγα, που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι όσων αγαπούν το ελληνικό τραγούδι που μας συγκίνησε και μας καθόρισε.

 

 

X