Νατάσσα Μποφίλιου «ΒΑΒΕΛ»

RAW_7131-4 [379800]

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/16@ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE

Μία κορυφαία στιγμή.Μία λαμπερή, συγκινητική πρεμιέρα!

Με όλο το κοινό όρθιο να την καταχειροκροτεί και να την αποθεώνει, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Βοτανικός Live Stage.η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου!

Ύστερα από ένα χειμώνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές και τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία των «Ημερών του Φωτός», η πιο δυναμική και ουσιαστική τριάδα της νέας ελληνικής μουσικής, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, επέστρεψαν με τη «ΒΑΒΕΛ». Μία ολοκαίνουργια παράσταση η οποία, εκτός των άλλων, τολμά να περιλαμβάνει και όλα τα νέα τραγούδια του επερχόμενου ομότιτλου άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records.

Στον κατάμεστο Βοτανικό και ενώπιον ενός ενθουσιώδους κοινού, η Νατάσσα Μποφίλιου πυράκτωσε τη νυχτερινή ζωή της πόλης, αποδεικνύοντας το πόσο σπουδαία ερμηνεύτρια είναι, παρουσιάζοντας μία από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις της χρονιάς. Μία παράσταση ισορροπημένη και προσεγμένη έως την τελευταία της λεπτομέρεια. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της ήταν εκεί, καθώς και σοφά επιλεγμένες διασκευές σπουδαίων τραγουδιών, δημιουργώντας συνειρμικά μικρές θεματικές ενότητες, σε ένα πρόγραμμα θεατρικών προδιαγραφών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άγγελου Τριανταφύλλου και την καλαίσθητη σκηνογραφική επιμέλεια της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου.

Όλα όσα ήθελαν να πουν με το έργο τους η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος ήταν επίσης εκεί. Και μαζί, σε μία ασυνήθιστη και τολμηρή επιλογή, παρουσίασαν όλα τα νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ τους «ΒΑΒΕΛ», τόσο όμορφα δεμένα με τα παλαιότερα, σαν να ήταν εκεί από πάντα.
Τραγούδια που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Βοτανικού, καταφέρνοντας να συναρπάσουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα το κοινό, αυξάνοντας την ανυπομονησία για την κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Σε μία απόλυτα λαμπερή, επιτυχημένη αλλά και άκρως συγκινητική βραδιά, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος κατέθεσαν με πάθος, γνώση και ειλικρίνεια την άποψή τους για το τραγούδι αλλά και τη θέση τους στην Αθήνα του 2016. Σε αυτό συνέβαλλαν και τα εμπνευσμένα «αστικά» videos που επιμελήθηκε ο Χρήστος Γκίνης ενισχύοντας το αίσθημα των τραγουδιών και της ερμηνείας, μαζί με μία νέα, συμπαγή μπάντα, που ανανέωσε τον ήχο τους.

Και εν τέλει μαζί με τους άξιους συνεργάτες τους, κατάφεραν να κάνουν τη «ΒΑΒΕΛ» έναν υπέροχο τόπο συνεννόησης και γνήσιας συγκίνησης για τους πολυάριθμους φίλους τους που βρέθηκαν πρώτοι στο Βοτανικό, παρακολουθώντας μία κορυφαία δημιουργική στιγμή.

Η «ΒΑΒΕΛ» θα παρουσιάζεται στο Βοτανικός Live Stage για 7 ακόμη Σάββατα.RAW_7314-5 [379801]

Info:
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Κασσάνδρας 19 – (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
τηλ. κέντρο / κρατήσεις 210-3473.835 , email: info@votanikos.gr
Έναρξη: Σάββατο 5 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισιτηρίου:
Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€.
Αναλυτικά όλες οι τιμές στον ιστότοπο του ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE http://www.votanikos.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μουσικοί:
Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκο Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ : ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ – ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ : ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
HΧΟΛΗΠΤΕΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ VIDEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, www.prospero.com.gr

X