“Μπελ Ρεβ” – Ένα μαγικό εναρκτήριο διήμερο στο ΓΚΑΖΙ Live!

Τα όμορφα όνειρα, όμορφα συνεχίζονται..!

Το «Όμορφο Όνειρο» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου και μάγεψε το κοινό, ανοίγοντας ξανά τον κύκλο του «Μπελ Ρεβ» στο κέντρο της πόλης! Η πιο ιδιαίτερη παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, επέστρεψε στο Γκάζι Live, μαγεύοντας το πολυπληθές κοινό τους που γέμισε ασφυκτικά και τα δύο βράδια έναν από τους μεγαλύτερους και αρτιότερους χώρους της Αθήνας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, φλεγόμενη στη σκηνή, πιο όμορφη και πιο σαγηνευτική από ποτέ, έδωσε μία σειρά καθηλωτικών ερμηνειών σε μία παράσταση που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετική τόσο από τον κόσμο όσο και από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου. Μία εντυπωσιακή παράσταση, ανανεωμένη σκηνογραφικά και φωτιστικά, αφήνοντας την αίσθηση ενός ολοκαίνουργιου προγράμματος και κρύβοντας μικρές, συγκινητικές εκπλήξεις, όπως το νέο τραγούδι της τριάδας με τίτλο «Ως την επόμενη ζωή» που πρώτη φορά παρουσιάστηκε στη σκηνή. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για μία ακόμη φορά στις εμπνευσμένες και απρόβλεπτες ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη που κατάφεραν να μεταμορφώσουν ακόμη και τα πιο γνωστά τραγούδια σε ολοκαίνουργια, προσδίδοντάς τους πρωτοτυπία και νέο ενδιαφέρον.

Στους 15 υπέροχους μουσικούς στη σκηνή, με τα βιολιά και τα υπόλοιπα έγχορδα να πρωτοστατούν, οι οποίοι μετέφεραν καλαισθησία, ευγένεια και λυρική λάμψη σε ένα σοφά δομημένο πρόγραμμα, που έρεε αβίαστα δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, γεμάτη εναλλαγές. Στην καλοκουρδισμένη σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, στο ονειρικό σκηνικό του Νότη Χριστοδούλου, στα ντουέτα της Νατάσσας με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη, για τον οποίο ο Θέμης και ο Γεράσιμος έγραψαν ένα από τα καινούργια τραγούδια της παράστασης. Και βέβαια στην μοναδική ερμηνεία της Νατάσσας Μποφίλιου, που έβαζε φωτιά στη σκηνή με κάθε τραγούδι , χρωμάτιζε κάθε λέξη σε όποια γλώσσα κι αν τραγουδούσε αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως είναι η σπουδαιότερη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της.

Τελευταίο πλάνο, με όλους τους συντελεστές όρθιους στη σκηνή να τραγουδούν και το κοινό επίσης όρθιο να τους αποθεώνει με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, αποδεικνύοντας πως καμιά φορά η πραγματικότητα μπορεί να είναι καλύτερη από τα όνειρα!

Η παράσταση “Μπελ Ρεβ” παρουσιάζεται για δύο ακόμη παραστάσεις,
την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου στο ΓΚΑΖΙ Live – bit.ly/2GexZyC


εισιτήρια εδώ

X