ΙΟΥΝΙΟΣ, 2018

25jun21:00Event CancelledΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ21:00 Στην Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

more

Event Details

Η προγραμματισμένη για σήμερα παράσταση της Αγγελικής Τουμπανάκη στο πλαισιο του “Επισκεπτη της Δευτέρας” δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από τις καταιγίδες του Σαββατοκύριακου. Και για σήμερα το δελτίο καιρού προβλέπει επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα έως και αύριο βράδυ.Αποφασίσαμε λοιπόν, η συμμετοχή της Αγγελικής Τουμπανάκη στην Ταράτσα μας να μετατεθεί σε κάποιαν από τις ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου, διότι όλες οι επόμενες εβδομάδες έχουν προγραμματιστεί. 
Επικοινωνείτε με την Ταράτσα στο τηλ 210 3428272 ή με το Ticketservices για εξόφληση των αγορασμένων εισιτηρίων. Ανυπομονούμε έτσι κι αλλιώς για τη συνύπαρξη με την Αγγελική – και για τον ερχομό του καλοκαιριού επίσης! Είναι σίγουρο πως και τα δύο θα γίνουν-και θα είμαστε εκεί!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς διαθέτει κάθε Δευτέρα του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου, ωραία Ταράτσα στο Γκάζι -με όλα τα κομφόρ και με σέβη στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό- για ημιδιαμονή με το σύστημα airbnb!Δεύτερη επισκέπτης στις 25 Ιουνίου η Αγγελική Τουμπανάκη. Ανεβαίνει στο “Πατάρι” της Ταράτσας του Φοίβου μαζί με τους συνεργάτες της Buzz Bastardz, για να στήσουν ένα νομαδικό μουσικό αντάμωμα φίλων εκλεκτών.
Eκλεκτοί καλεσμένοι:

Τhe Buzz Bastardz
Θανάσης Βασιλόπουλος | κλαρίνο
Terra Voce | πενταμελές γυναικείο πολυφωνικό σχήμα
Ηλίας Δουμάνης – Drums Voice Jazztronica Duet | pads, loops, συνθέσεις
Γρηγόρης Ντάνης – Jazz PLus
Φωνητικός Κύκλος | όλοι μέσα
Και άλλοι πολλοί καλοί χωράνε!!!

Οι Toubanaki & the Buzz Bastardz είναι:
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή
Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
Απόστολος Καλτσάς: ηλεκτρικό μπάσο
Πέτρος Κούρτης: σετ κρουστών
Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα


Τιμές εισιτηρίων καθήμενων: Α ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ. Β ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ
Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 13 ΕΥΡΩ (με δώρο μία μπύρα)

Προπώληση εισιτηρίων:
TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr 
– Καταστήματα PUBLIC
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 3428272

 

Time

(Monday) 21:00

Location

Στην Ταράτσα του Φοίβου

Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

X